Telefonisch Verkopers voor Schone Lucht-Labels

  • Urenbasis
  • Overal

Beste freelancers,

Ben jij commercieel ingesteld en communicatief zeer vaardig? Dan hebben wij de droombaan als telefonisch verkoper. Als telefonisch verkoper benader je telefonisch potentiële klanten (koude leads) met als doel het verkopen van 1 van onze Schone Lucht-labels. Uitsluitend bij het Schone Lucht-label (platina) plannen we een afspraak in met de klant. Je werkt nauw samen met de oprichter en directeur. Je werkt vanuit huis als zelfstandige of in dienst via ons Payroll-bedrijf.

Wat vragen wij
Wij zoeken een commercieel gerichte medewerker die echt bij ons past. Die het geen probleem vindt om hard te werken. Die lange termijn relaties aangaat met de klant. Je bent in staat om zeer zelfstandig te bellen want adressen zoek je zelf (bijvoorbeeld via LinkedIN of Google). Jij bepaalt dus zelf wie je belt. Een uitgelezen kans dus om DE expert te worden in een bepaalde branche.

Wil je in deze baan bij ons werken? Dan moet je minimaal aan de volgende eisen voldoen:

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Zéér zelfstandig kunnen opereren
  • Commercieel en resultaatgericht
  • Overtuigende persoonlijkheid en in staat mensen voor je te winnen
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit

Over Ons
Ons bedrijf zuivert de buitenlucht uitsluitend met een mix van speciaal geselecteerde loof- en naaldbomen die een unieke filterende werking hebben. Wij planten uitsluitend nieuwe bomen op kale grond. Deze luchtzuiverende bomen nemen naast stikstofoxiden (NOx), (ultra)fijnstof en ozon óók CO2 op! Wij laten de bomen uitsluitend in Nederland planten want hier is de luchtkwaliteit slecht. Samen lossen we het op, natuurlijk voor elkaar.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, of wil je meer informatie? Stuur ons dan een berichtje.

Geinteresseerd in deze opdracht? Log in of maak gratis een profiel aan om contact op te nemen met dit bedrijf.