FAQ

Op dit platform sta jij als ondernemer centraal. Jouw groei, jouw ontwikkeling, jouw ondernemersnetwerk. Je kunt hier alles vinden om in jezelf te investeren, kennis te delen met anderen en gevonden te worden.

Hieronder tref je de meest gestelde vragen, staat jouw vraag er niet bij, stuur dan je vraag in door van het contactformulier gebruik te maken.

Wat is het verschil tussen account en profiel?

Je account zijn je instellingen, de informatie die je voor jezelf houdt. Het veranderen van je wachtwoord, een premium account afsluiten, het wijzigen van je instellingen doe je bij je account.

In je profiel laat je zien wie je bent als ondernemer en waar je voor staat. Dit profiel wordt bezocht door anderen. Wij raden je aan je profiel zo volledig mogelijk in te vullen, zodat de bezoeker een goed beeld van je krijgt.

Waarom is een goed ingevuld profiel belangrijk?

Om vindbaar te zijn op die zaken die jij belangrijk vindt en waar jij voor staat, is een goed profiel noodzakelijk. Maar ook om een goede match te maken op jouw competenties en ervaring voor de opdrachten en de challenges die op dit platform worden geplaatst. Je vindbaarheid op Google stijgt naarmate je meer relevante zaken deelt.

Hoe word ik lid van groepen of maak ik een groep aan?

In je eigen profiel zie je de tab Groepen. Ieder lid kan een groep aanmaken en daarvoor anderen uitnodigen. Je deelt een regio, een passie, een interesse, en je hebt behoefte kennis en informatie uit te wisselen onder elkaar. Ook leden van buiten je eigen provincie kun je hiervoor uitnodigen. Elk lid van een groep heeft een beheerder. Om lid te worden van een groep, moet je de beheerder vragen om toegelaten te worden. Alle groepen zijn dus in principe besloten.

Hoe kan ik een evenement plaatsen?

In het hoofdmenu vind je de tab Agenda. Hier kun je evenementen plaatsen. Het evenement dat je plaatst is zichtbaar in de regio waarin jij je account hebt. Het evenement verdwijnt vanzelf als de datum voorbij is.

Waarvoor dient het Forum?

Het Forum is er voor alle leden om kennis uit te wisselen rondom bepaalde thema’s die relevant zijn. Iedereen kan meedoen, kennis delen of vragen stellen.

Wat kun je met de Ideeën Challenge?

De ideeën challenge is er voor betalende leden en organisaties die denkkracht willen verzamelen, klantpanels zoeken, specifieke kennis zoeken voor een startup of een idee. Het is een crowdsourcing-mogelijkheid waarbij je snel en efficiënt ondernemers kunt mobiliseren op een specifiek onderwerp.

Blogs of artikelen plaatsen, hoe werkt dat?

Wil jij interessante informatie delen met ondernemers? Heb je een boeiend blog geschreven? Je kunt het hier plaatsen. Omdat wij platte reclame willen voorkomen, plaatsen wij het artikel na een screening. Foto’s of afbeeldingen die je plaatst moeten rechtenvrij zijn om eventuele claims te voorkomen. De plaatser van de content is hiervoor juridisch aansprakelijk.

Wat is het verschil tussen een gratis en premium account?

Geografische reikwijdte: Leden met een gratis account zijn alleen zichtbaar voor anderen in hun eigen provincie. Dat geldt voor het plaatsen van artikelen, delen van events, het vinden van opdrachten. De betalende leden zijn echter zichtbaar in heel Nederland, of in regio’s naar keuze en worden ook landelijk gevonden door anderen.

Heb je ambitie en wil je groeien? Heb je behoefte aan een gelijkgestemde groep ondernemers om je heen? Betalende leden worden lid van het genootschap van groei-ondernemers. Je ontvangt gerichte tips en informatie om te groeien, opdrachten die passend zijn, korting op trainingen en workshops. Je deelt onderling kennis en ervaringen met andere ondernemers met ambitie en wordt actief in je groeidoelen ondersteund. Deze groep staat verder extra functionaliteit ter beschikking, zoals gematcht worden op opdrachten, en gebruik maken van de ideeën challenge.

Heb je vragen die hier niet beantwoord worden laat het ons dan weten via onderstaand contactformulier.

[contact-form-7 id=”216″ title=”Contactformulier 1″]